divendres, 2 de gener del 2015

RECEPTA



RECEPTA
TORTELL DE REIS

Ingredients:

  • -500g de farina de força
  •  -100g de sucre
  • -1ou
  • -80g de llevat fresc
  •  -100g de mantega
  •  -8g de sal
  • -190g de llet
  • -La ratlladura de mitja llimona
  • -La ratlladura de mitja taronja
  • -Unes gotes d'aigua d'azahar
Elavoració

Escalfem lleugerament la llet i, en un bol, hi desfem el llevat.
Hi afegim la resta dels ingredients en el següent ordre, i anem amassant: farina, ou, sucre, sal, mantega, ratlladures i l'aigua d'azahar.
Treballar bé la massa fins que vegem que es desenganxa de les parets del bol.
Tapem el bol amb un drap humit i ho deixem reposar una mitja hora.
Estirem la massa i hi posem el farcit al mig ( massapà o cabell d'àngel) i les figuretes i la fava. L'enrotllem i donem la forma al tortell. Ho posem damunt la safata que ha d'anar al forn i ho deixem unes dues hores i mitja fins que vegeu que ha augmentat força de volum.
Hi poseu la fruita confitada per damunt i l'empolvoreu amb una miqueta de sucre humida.
L'enforneu, a 200º ( ja heu de tenir el forn preescalfat), fins que vegeu que està daurat.
 200 min.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada