RECEPTA
RECEPTA
TORTELL DE REIS
Ingredients:
- -La ratlladura de mitja llimona
- -La ratlladura de mitja taronja
- -Unes gotes d'aigua d'azahar
Elavoració
Escalfem lleugerament la llet i, en un bol, hi desfem el llevat.
Hi afegim la resta dels ingredients en el següent ordre, i anem amassant: farina, ou, sucre, sal, mantega, ratlladures i l'aigua d'azahar.
Treballar bé la massa fins que vegem que es desenganxa de les parets del bol.
Tapem el bol amb un drap humit i ho deixem reposar una mitja hora.
Estirem la massa i hi posem el farcit al mig ( massapà o cabell d'àngel) i les figuretes i la fava. L'enrotllem i donem la forma al tortell. Ho posem damunt la safata que ha d'anar al forn i ho deixem unes dues hores i mitja fins que vegeu que ha augmentat força de volum.
Hi poseu la fruita confitada per damunt i l'empolvoreu amb una miqueta de sucre humida.
L'enforneu, a 200º ( ja heu de tenir el forn preescalfat), fins que vegeu que està daurat.
200 min.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada